Monday, December 20, 2010

Myspace .


alowha..! <3 <3

amboih. berlove love plak tepi alowha . HAHA. saja ja. sbb lama dah org xhntaq msj kat ak pkai ayat tuuu :P dulu selalu...hihi * gedik sat * oke kembali serious !  :)


tadi time aku on9 , ak dpt offline msg ym dr kawan aku..dya tanya aku , aku buang dia dr friend list ms kah ? haih. siap kata akuu sombong lg kot...ekceli ak lupa nak bgtaw, ak dah delete la myspace ak tuu..lama dah kot..yela dah pening sgt aku tengok ms tu. semak tahap apa lg.. HAHA..lgpun org tak layan dah aih ms tu ..org layan fb plak la.. kan ? kan ? mcm ni lah manusia.. dpt yang baru lupa yg lama..hihi.. bak kata cegu shahrim, "bila dpt yg baru, jgn lupa yg lama ". HEHEH . tetiba miss klas physisc cegu shahrim plak, klu xbunyi fone time beliau mengajaq, ohh,, bkn cegu shahrim kot . tapi  beliau tetap bestt! :)


bila aku terhingat pasai ms ni , nak tegelak gulingguling plak. HAHAHA. kenapa? kenapa? hee :D xpolah. malas na cita. alissa , alissa ..! HAHA :D ,maaf, korg yg xphm tu buat2 paham ja na..hee :D btw, alissa apa cer ha ? lama gilos wa xdgaq cita pasai lu ..! pergh ..dya p GENTING ...hee ;D weyh, klu x kan, 21 disember  kan plan trip nk p genting tu,.esok la kan..tp malangnya.. xjadi..hampehh !! ohh roller coster..i miss you. <3 aww~ haha.
k la..

bye :)

3 comments:

nuR izyan said...

anti mysapce..hehe :)

ieyza said...

dengan myspace nie la akk jumpa somi akk tau...walau kami satu U...x penah pun jumpa..tapi melalui myspace...jodoh kitorg bertemu...myspace terbaikkkk k...hehehe

misluvcoklat said...

sis izyan : yeahh ! anti ms ! HAHAH.. apa tom da wt ngan ms xtaw la..smpai smak tahap..hee :D

sis ieyza : fuhlamakk kak, terbaik la..jodoh kan..hee..TAHNIAH ;)