Friday, December 31, 2010

memory 2010 ..!

hye peeps :)

this is my second post for today !  mayb eksaited sangat nak tahun baru kot. HAHA. okay , xmo intro panjangpanjang , ai just nak igt kembali semua kenangan manis tawar pahit masin tahun 2010 neh...p/s: kenangan yang i ingat jer ok , yang i lupa o buadbuad lupa tuh, kimsalam jer lah okay ?? check it out ;)

  •  this year ak bru dapat lesen moto . i mean lesen P lah.. erk,tahun ni ke ? humm..rasa mcm taon neh . haha.
  • this year seriously ak cakap is better than 2009 . alhamdulillah ! better dr semua segi lah. example :,drpd terlampau malas ke kurang malas..haha..tp malas tu ttap ada oke ;) then, drpd memain, trus xmain2..yeke ? tipu je tu..haha :P
  • tahun ni ak  kembali duduk tepi syaz, selepas setahun berpisah .. tulah ak jadi  honaq balik  ni.. haha..syaz, kidding jerrr ^^
  • kelas tahun nih oke2 jer lah , nak kata best tu ,okelah..best juga lah,,err,dgaq mcm ta pueh hati jer ? haha.tidak lupa,klas form 4 dulu pun terbaik dan form 3 dulu lagilah superb terbaik ! bestt~ rindu sekolah..aww~
  • cegu tahun nih pun terbaik, first time jadi anak murid cikgu azu, cikgu shahrim, teacher tan gek hong (betul eje cmne?) ,ops,tidak lupa jugak cikgu aziah, cikgu rohaizah, .. cegu-cegu yang mgajaq  tahun nih semua terbaikkk :D
  •  peristiwa 27 MARCH ~ hari malang but funny okay ? haha. klu nak tao peristiwa per klik HERE ;D
  • 29 MARCH : malam besday ak, mesti lah best kan ? besday gurl katakan :D ada something happens ! ohh~xkan lupa ..haha :D
  • tahun nie kucing ak , KAK COMEL meninggal ~ dush..sedeyh wey..tringat kat dia..ak menangis smpae xpg tusyen..tsk3 !
  • tahun ni jugak my lappy rosak ! cilaks ~ ini mmg hampeh doww~
  • tahun ni juga ak jadi pelakon .. dlm drama..haha..bkn drama dlm tv tu..tp drama dekat sekolah..ak pegang watak" wak kelentung "! watak nih xda la mncabar tera mana pun..tp lucu lah,time ak berlakon tuh,,tetiba kawan ak dok buat lupa lirik plak..awat xtergelak..hahaha..lawak tol ..apapun, sampai sekarang sesetengah kawan ak still pggil ak "wak" ! pergh ! punya hebat sgt kot lakonan ak..wakaka.. dan skrip yang femes ialah " mana dia ha ? mana dia ? aku nak tembak dia" .pergh! cayalah..hahaha..
  • tahun ni jugak ak telah pakukan kaki katak..wakaka..kejam kan ?hee:D pengalaman jugak tu.. kaki jer aku pakukan..euw,,busuk la katak tu..wekk..na termuntah bila tengok..ekceli ni time bio..sapa pelajar bio msti taw kan ? 
  • tahun nie jgak, first time ak bengang kat sekolah ..wakaka..ak blajaq kat sapa la dok bengang2 nih ? hahaha.. amboi gelak sungguh..maybe stress nak SPM kot..ceh, over jerr..haha :D
  • budak baling pemadam ! grrr~ haha.. time tu ak nga sakit gigi, so habes la skit kepala suma..ak tgah baca buku,,tetiba ada org baling pemadam..grr,,sapa tak hot na ?se kool kool ak pun boleh hot wooih! haha.. amacam ? ok tak wa bengang camtuh ? haha. lawak plak bila ingat balik~ hee :D xpenah-penah ak dok bengang..mmg taley tahan dah time tuu :P
  • thun nie jugak, ak sbg pelajar FORM5 yang akan habis sekula ,kena denda dengan cikgu azu yang popular dengan bahasa bakunya..kena buat hw atas lantai..haha..ramai yg tak buat sebenarnya..karangan kot..byk sgt lah..booo ..! haha..xpa...kenangan lahh :D
  • erm, arituh ak sakit gusi ,bengkak kot..haha..then xpegi sekolah..cikgu azu pun dah cop ak sbg budak skit gigi :D then salu cakap aku suka dok senyum ja kat blakang tuh..haha.. cikgu2..cikgu mmg terbaik lahh..haha.. terhingat plak dekat lukisan mata yang aku conteng dekat kertas krgn bm tuh..cekgu siap bulat besar2 lagi..haha..terok jugak ak nih.tsk3~
oke, dah malas nak perah otak pikirkan kenangan yang best2 dekat 2010 neh. bila aku ingat balik suma peritiwa yang dah berlaku baru ak terasa betapa SWITnya kenangan tuh..walaupun ianya pahit ketika kita menghadapinya.. pergh ! caya lahh..2010 is the best ! i will never forget about all the memory in this year ! goodbye 2010  and welcome 2011 . harap 2011 lebih baik drpd 2010 ini. aminnn ;) 

HAPPY NEW YEAR 2011 !! :)

2 comments:

amirul ikhwan said...

01012011 - 2 years alredy :)
hope our friendship will never last .

misluvcoklat said...

:)