Sunday, December 26, 2010

memasak itu best ! :D


assalamualaikum :)

hye korang! dah mandi ? dah makan ? aiyoo . ai da kenyang sudaa :) harini ada kenduri tepi umah ai,  ai yang  kawin ..eceh, tersilap lak, jiran ai la kawin..haha.. amboi ,galak no :P heheh..tadi ai pergi tercangak jer kat sana . jap nak bagitaw, ai da bole tido dan arini ai bagun awal okayy ? kenapa ? tarak pecaya ? heheh ^^ lega bila dah bole tido weyh ...yea ! maybe becoz i da ta pikir kan 'masalah' tu lagi kot . haih~mcm2 ! masalah apa ? itu yg korg xtao kan ? hihi.. xpo lah, msalah negara sikit :D

eyh, memasak itu best kan ? heheh . tetiba ,time cuti neh ai jadik minat pulak dlm bab masak2 neh . syok pulak .  dulu , time ai budak sekolah dulu , eceh , guna perkataan dulu pulak..haha..yelah, dah dulu kan ? huhu. ok smbg balik :P time ai skolah dulu jgn harap la ai nak jinak2 dalam bab2 masak neh . ai mmg ta suka ok ? malas giler . ai lebih rela baca buku drpd memasak . omak aii..pompuan melayu terakhir kah cmni ? hihi.. ak perempuan melayu kedua terakhir.. lalala ~  perkara first yg aku blajaq is blajaq masak air, kihkih..lawak ja, opcoz la ak blajaq masak mkanan febret aku , sambal ngan sweet sour . nanti nak try masak masakan lain pulak . bagus tak bagus tak ? bole buat calon menantu tak ? wkakaka ;P

harini kan ada kenduri , so memandangkan petang tadi perut ai dok menyanyi lagu sofea jane jer, ai pun suro lah mak ai ajar buat donut , alahai , ai ingat susah nak buat donut tu , upa-upanya..alahai,,, senang jer weh ,, serious senang wa  je cakap luu ! banyak biji jugak lah yang ai buat , tapi skrg dah habeh da sbb kawan ayah ai datang , pastu jamu jer donut tu kat dia . konfem lincin,yelah  sambil layan bola ler katakan . huu .

weyh, nampaknya kan, sobs , sobs :( amik tisu jap .  shrrrrrppp * buang hingus ..kihkih. perngotor .wekk :P hem,seminggu ni ak xleh post new entry la ,sbb sis ai nak bawak da lappy neh..grrr.. pas ni ai nak bemanja2 dgn tv pulak, yelah, lappy nih dah curang ngan ai ..babai lappy... tv!come to mami..hihi :D so, okay la yer, da pnjang dah ai merapu ni, babai .. salam .. take care uolss , and happy new year ..!

bye ;)



4 comments:

@mi_RuL said...

nie entry nie psl memasak kew...psl nk cri menantu....hak3

misluvcoklat said...

haha . LOL :))
sambil tengok tb dgr radio..
hihih :P

amirulikhwan said...

eh deq,
yeke ?
booo..!
padan muka die :P

misluvcoklat said...

bullshitto!!
xpaxpa.. ;D