Sunday, December 19, 2010

manusia ??

SALAM  ..! :)


       malam ne, ak xmao tdo..hee.. sebab nak stabil kan balik lha..ak na kna start bgun awai blik nih..xmao bgun lewat2 da,,bgus tak? bgus tak ? haha :D so , xde qeja na wat. hapdate blog lah sonang :) td kan , ak pegi kola perlis ..makan2 siket..eyh siket ke ? ok2..makan  makan banyak ! :P menu nye mcm biasa lah..ikan bakar, ikan tiga rasa ,& menu wajib *SOTONG goreng TEPUNG* pastu apa tah lagi..malas pulak nak list..bkan pe...6t ksian lak kat korang..terliur plak kan..hee :D Sotong goreng tepung dia betul betul holiaw wa cakap lu..haha ;D 

        
       tadi time balik dr kola , ak nmpak sebuah keta nih..slow motion je..ALAHAI..mo kura2 lawan tu ..ofcoz ofcoz laa keta tu menang :P almaklum la ,lwan dngan kura kura ja pun..HAIH..bukan yg ni ak na story tp korang nk taw x pasaipa keta tu slow ? err, sebabnya dya dok reply mesej  ! haih ,,nasib baik ensem..ceh,dan dok usha lagi...hakhak :D..tp kan agak2 la wey, na reply pon time cmtu.. mcm ne la kan manusia zaman sekarang ? so , xksah la klu bilangan kemalangan msih bnyk lg..org2 mcm nih la penyumbang utamanya..tsk3 !



    ha, korang pernah tak reply sms time drive o bwak moto ? hah? hah? cpt, lu jgn tipu wa ..*sambil pisau di leher lu* haha.. cess, bajet gengster habeh la ni..wekk :P korang rasa rasa la kan ? aku yg baik mcm ni dok buat ka qeja2 reply2 sms tgah bwak moto nih ? ha ? hee :D aku pon nak ckp, reply msg time bwak moto tu pkara biasa lahhh ... boooo :D HAHAH,,ceyy, tadi bukan maen noh breng2 kat mamat keta tuh..padahai aku pun duakalilima :D



   em, akibatnyakan.... wuwuwuw :( , tlg amik tisu jap..sedih nii...wuaaaaa :'(  ceh, over !! ok2..erm, akibatnya..handset ak jatoh kt tengah jalan... wuaaa..henset bru pulak kot...ak bru pakai jer..xp xdak la bru sgt ..21 DISEMBER nih cukup setaon taw ak pakai enset tu..wuaa..tp xsempat setaon dya da pergi tinggal kan aku.. siyez, ak stil ingt mcmna enset tu jatoh..' gedepuk' bunyyi nyer..ak ta boleh nak benti sebab time tu tgah laju..keta blkg pon mcm ikan lumba2..haih ..pastu ak cr tmpat yg boleh u turn, then pegi balik tmpat kejadian..pastu mayat enfon tupon ak xjumpa dah...haih..nasib kan ,,tp padan la jugak dengan muka ak..sapa suroh blablabla...HAHAH..papepon, nsib baik ada baby eric yg msih setia ngan ak..huh..klu tak , omg..hidup tanpa enset mmg susah kan ? kan ? :P






   


 << ni lah fone yg jatoh tuu..huuu..rindu plak ngan fone nih *tetiba*







hee :D ok lah. panjang sgt dah kot. BYE :)

p/s : BLACKberry, tuggu ai taww <3 *dya pon nk jgak :P


2 comments:

mirul said...

mmg susah xde henpon ni,
xley msj bf kn ?
cik misluvcoklat kan :P

misluvcoklat said...

aiyak ..!
no komeng bhaa ;P