Thursday, September 9, 2010

Selamat Hari Raya ...!!


HELLO kawan ! esok raya sudaa..! so, time untuk memohon ampun & maaf yaa =)



 BESHFRIENDs& FRIENDs :
 wey .., km nak mintak maaf ngan hampa suma naah.. kalau- kalau kami ada wat salah ngan hampa,terkasar bahasa ka, wat perangai bagi hampa meluat mcm na terjun bgunan ka =p, sori naah weyhhh ..&  sebelum terlupa..sori la kalau kami TERkutuk hampa yee..tee hee :DD..so, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN okayy =) mai la umah km raya ni weyhh,dkt coih ja..hee~ klu taktaw kall je fone km,gerenti km xangkat laa..HAHHA..kidding je la,,ha, raya2 jugek, kesihatan kena jaga la yee, SPM tgah tggu kita neh..hee ;D


KAWAN DUNIA MAYAku =)
ehem2..korang, sy nak mintak maap byk2 yer klu time kiter chat tu sy de terkasar bahasa ke, xlayan awak ker ;P, reply korg nye comment/msg lambat ke, sori la ekh, & btw, nice to know u all.. & to shafiq,mirul,khai,kak ezi, seri, thnx a lot okehh koz sudi layan kegilaan sy & sggup bertahan dgn loyar bruk sy tuu..hee ;DD & maaf kalau sy terlebih gedikk ngan korang naaa..awww~ hee :P  SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR & BATIN ..


BLOGGERS :
aha, hye ! sy na ucapkan thnx sesangat okayy sbb sudi jenguk ke blog misluvcoklat yg penuh dgn merepek sgala..tanpa korang, apojelah blog saya neh..hee ;DD..okay,saya na mintak maaf byk2 klu  entri yg sy post ne guna bhs2 yg kasar ke,sy lambat membalas kunjungan anda ke..o apa2 je la ye..hehe..maaf kan saya yee , so 0-0 okayy ;) ..SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR & BATIN ;)

8 comments:

shafiq said...

pkah !!
selamat hari raya jg..
shafik punn nak mnx maaf sgt & thnx coz sudi jd kwn shafiq ea ;)
SELAMAT HARI RAYA ! MAAF ZAHIR & BATIN OK..

Anonymous said...

shafiqah ,
nape br cakap ada blog?
b4 dis seri xtawu pun shafiqah ada blog ;(..
& SELAMAT HARI RAYA jgakk !
& best kawan dgn awak..
jgn lupa sy taw..hehe..
gud luck spm :)

misluvcoklat said...

shafiq ; ohh. okayy derr ! duit rayer mana ha? hee =P

cerieee : tee hee ;DD ! da serii ta tnya,cmna na bgtao..hee :D okeh, thnx dear..shafiqah xlupa kawan kot..hehe..seri..jgn lupa ..DUWET rAYAAAA...! hehe :P

Anonymous said...

ika,,
nma ak pun ada !
sukasuka..
ak pon na jd gedik cm ang jgak..
hehe..
selamat hari raya jgkk !
duit raya kongsi ngn ak ok??

-mirul-

misluvcoklat said...

tee hee ;D
ada bakat jd gedik nehh.
kongsi?
xmaww ak..
haha,
jgn lupa bg duwet raya kt ak naa ;)
PAKCIK !!

Nadd said...

Selamat Hari Raya. :)

misluvcoklat said...

TQ ..!
selamat hari raya to u too =)

kak ezy cute said...

dear,sory kak ezi lmbt..
kak ezi bz sgt..
letih bjln td..
papepun.selamat hari raya..
maaf zahir & batin,
maaf klu terlebih terkurang ye dik..
i love you =)