Monday, June 14, 2010

nikmat ^^

      huh~ full prot ak mlm neh . ekceli bru blik dr kuala perlis . pgi mkn2 kt sner. org ramai giler kot .almklum,cuti and ramai yg layan bola td..nseb baik ada tmpat klu x..kosong jgak prot aku ha, mcm biasa, wa & family order ikan bakar,ikan sweet sour,sotong tepung,sayur cmpur,,that all,but plus dgn petai.. euw. wa xmkn petai ok. xrock la.. haha,. femly i jep yg mkn..


    beb, mentor mlm ni wa telepas jugak, aduss,membe wa ckp ayim tkuar ? aduhai, dah la kiut, hensem plak tu.cmne leyh tkuar??.oppsss,wa tlupa mentor bkn rncgn cri sapa paling hensem tp sp paling bakat kot..heheheh,..bru wa prasan yg mner wa mnat,suma tekuar..adesh =,= !tp, mentor taon pas, yg wa mnat tu lah yg mnang..hikhikhik..erm, taon nih kan, wa rasa yg akn mnang mentor ,mengikut firasat wa lah kan, ila atau adi..wa rasa jek la..huhuhu..sbb dorg nmpak mcm bbkat gler kot.ok la chow ~











2 comments:

shafiq said...

anda xtrasa terlupa sesuatu ke ?
huhu..

misluvcoklat said...

giler kau !
bkn trlupa kot.
tp tpksa..
sooooryyy..
heee :D