Friday, May 28, 2010

o-yeah !




yeahh!malam ni sgt indah kot :) free saja..ta mcm mlm before ni,
err,i means 4 malam sblom neh , pgg buku ja ha,
tdoq pun ta cukup weyh..hehe.
maaf,bukan bajet na ckp aku rjen tp na ckp,
mcm ni la bila kta stdy last minute ok ?hehe :)
so,stdy laa last minute lg,klu stdy awal2 rugi laa yang oi :P

haih . naseb baik sok cuti,
boleh la ak rilex2 mcm sblum neh.hee :D
waa :( exam ak wehh,,,trasa terok gilaa aa ak asa..
bio pun mcm hampeh ja..
bi? ak tak kisah sgt sbb,ak taw ak xkn dpt a punya,ak xpndai bi lahh.
salu dpt B,B,B,B jaaa,,,bila na dpt A ni pkah oi?
spm 6t kot,insy,amin ^^,
paper one tuh ak asa mcm hampeh gla aahh,,tyme na wat esei tu..mcm paria betui la.
blur habes ,idea hilang haa..giler kot.
ADDMATH??hahhahaha ! tu je bole ak ckp..
hehe..paper one tu alhmdulillah lah, mai paper two,amik kaw,smua mcm sparuh hdup ja.
haha.o.v.er!!:P
aku hnya mampu tersenyum kambeng..hahahah :)
mate pulak? haish,cemuih na ckp kot.
propiglity tu mmg babai betui,,geram aih.
ak mmg bajet akn hlang markah bhg tu..hee ;D
sejarah?
kini tggal sejarah..HAHAHA.
agak2,ble k aku kekalkn A ak utk subj neh..
A yg seperti telur di hujung tanduk neh?
ya allah,risau aih..trima ja la apa yg dpt pun..huhu :)

oke lah,just tggal 6 paper lg,
eyh,i means 2 subj = 6 paper lg.
pastu,holiday !!! :)
ta sbaq kot na holiday?
korang dah plan ke na holiday kat ne?
jom cuti cuti malaysia.
hehe :)

p/s : ni bru habis exam, x hbes spm lg ,klu hbes spm, tataw na kata la,jenuh org dok cri..,hilang tataw p mna..hee :D


4 comments:

APAN said...

gudluck la ye...jngan menyesal lak nanti...
ade peluang exam, gunakan sebaik mungkin...
huhu...

misluvcoklat said...

hehe :)
insyaALLAH.
thnx ya ^^

Syazalia Razali said...

rindu zaman study dulu..keje tk best!

misluvcoklat said...

haha.
sy lak ta sabar na habeh kolah.
xlarat stdy dah.
haha.
:P